tisdag 10 februari 2015

Korvar och kyrkor

Idag har varit en toppen dag ☀️ Men tyvärr är det milt och snön smälter undan rasande snabbt.

Så man får passa på att åka, vem vet hur länge detta håller i ? Imorse när vi kom ut i princip lika tidigt som igår så hade de pistade backarna fått ordentlig skorpa. 


Men vackert är det och vi tutar på efter enskild förmåga i pisterna.


Förmiddagspausen avnjöts i solen i vallen. Blandade känslor med härlig sol och vårkänsla. Men jag hade nog kanske ändå tyvärr hellre önskat en dag med snöstorm. Men man får bara gilla läget och passa på att njuta av det som moder jord erbjuder.


Det blev några grizzly vändor tills att det plingade i björnrikegruppen. Japp 11 pers i vår FB grupp ! Team Bernhardsson rapporterade om grill vid funparken.

Så jag och Tricia begav oss mot Ica för logistiken för team 117 som är familjen Andersson/Skogbäck. 

Det blev en underbar grillstund med mycket varierande väder från hårda vindar till strålande sol. Men trevligt, gott och mysigt blev det !  


Denna lunchutsikten duger väl? 



Hårda vindar stundtals och någon lift stängde en stund men vi hade sköna repor under em. Sedan mellan kl 15-16 droppade vi av efterhand beroende på benen mådde efter dagens race....

Sedan tyckte jag att Holger skulle låta Volvon spinna lite så vi drog med dom till Vemdalens by för att köpa surdegsbröd, besöka Ica och det obligatoriska besöket i kyrkan med att tända ljus och mysa en stund. Holger och Elin hade konsert för oss och vi fick en lektion i vemdalsmål.


Andakt... men Holger har konsert i Vemdalens kyrka

Vemdalens kyrka är väl värt ett besök =)

Sedan dags för att vända hem. Christer som var dagens kock kallade hem oss. Tyvärr har kvällen avslutat med Tricia har ont i magen och fått lägga dig tidigt... ( Christers matlagning ?) ha ha bara skojar ;) Men hoppas hon mår bättre imorgon. På schemat imorgon är självklart skidåkning men också att jag och Tricia gå vallakurs under eftermiddagen. Det är ju lite spännande bara det =) Och då är jag ju lite närmre vasaloppet eller vad säger ni ? Ha ha ha.... ;)

God natt, vi ses imorgon <3
/ Ac


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar