måndag 9 februari 2015

Skidåkning med gänget :)

Efter lätt snöande igår var det lite av besvikelse att vakna till någon plusgrad och lätt töande snö. Men vi stod fast vid vårt beslut att vara tidigt i backen.

Vi bor ski in/ski out så 08.45 tog vi första skären och begav oss nerför backen. Det gick galant för hela gänget. Och första liften bjöd Christer oss på skratt då han fick igång liftwaffe.




Camilla hade skidskola en timma mitt på dagen, och vi avnjöt vallens goda minisemla före dess.

Dagens skidåkning bjöd verkligen på blandat resultat med plusgrader, lite solglimtar och på toppen av hård vind. Vi kunde i fjärran se ösregn men klarade oss undan och det blev skidåkning från öppning till stängning.

Camilla och Tricia på toppen ovanför Grizzly.

Vi konstaterade även att Björnrike vänder sig till de flesta och så även till mig :) Jag har tom en VIP ingång. 


Och inte bara det utan att även uthyrningen måste facebooka på sina kunder, och se vilka som är deras favoritfärger. För hur kan jag annars före ankomst få turkosa skidor, stavar och pjäxor ? ;)

Snyggt staket och snygga skidor =)

Xtra kul var självklart att gänget under dagen plussades på i Torslandas färger, med flera familjer av våra härliga lagkamrater !

Tricia, Elin och Johanna <3

Vi har haft en fantastisk första dag i backen, och längtar med ömmande ben till morgondagen. Tyvärr så håller tövädret i sig men vacker solnedgång får man väl ändå säga från vårt rum ikväll ? Vi hoppas på en lika fantastisk dag imorgon trots allt.


Godnatt på er vänner ❤️❤️❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar