torsdag 12 februari 2015

Blåbär i spåren

Imorse vaknade man till en underbar vy från sängen. Eller vad säger ni om denna ? Inget dåligt uppvaknande eller hur ?😊


Efter frukosten så beslutade jag och Tricia oss för att testa Björnrike längdspår. Så vi övertalade Elin att följa med oss och vi begav oss mot spårcentralen. Hmm Elin såg lätt proffsig ut och vi kände absolut ingen press *** Hon fick med sig 2 blåbär i det isiga spåret. Men vi växte med rollen som blåbär och kände oss efter duktiga 7.5 km mera som goda hallon ;) Så goda så att vi vågade oss på att trotsa allt sunt förnuft och tog oss ner längs slalombacken hemåt. Plogandes förvisso, men ändå....






Det blev sedan lunch i lägenheten före vi begav oss ut igen för att åka utför. Isigt i backarna idag. Men det blev en rolig eftermiddag i backen med. Samt en hel del skönsång.



Efter den härliga eftermiddagen i backen begav jag och Tricia oss direkt från pisten till vallakurs nere på centrat. Lite för avancerat för oss. Men säkert nyttigt för andra. Men det var bra, så hade vi haft mera grundkundskap så hade vi säkert fått mera ut av det.


Solnedgången var underbart vacker och vi avnjöt en stund på centrat före det var dags för att gå hem och laga en god middag tillsammans med team 117 :)


Tricia och Camilla har nu under kvällen försvunnit ner till team Lundströms för att spela spel. Vi andra har softat.

Men nu är det dags att avsluta denna dagen. Imorgon skall vi på utflykt. Ni följer väl med ?

Sov gott ❤️❄️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar