söndag 30 juni 2013

Andra speldagen Skadevi Cup 2013, Torslanda F99

Andra speldagen:

Nu var det dags för spel mot Ängby kl 08.00. Så klockan 07.00 var det dags för avfärd. Nytt område denna gången på planen Claesborg. Åter igen fint område för spelet. Matchen var ruffig och det var med glädje vi klarade oss vidare med dramatik med 3-2. Men glädjen var påtaglig.

Sanna målis var fin efter matchen ? ;)
Glädje efter matchen

Så nu var det tankning av matförrådet för stora som små. De andra föräldrarna åkte till Varnhems kloster och jag fick shoppat ett par t-shirtar till Tricia, sedan valde jag att gå på jobb linjen och besökte butiken i Skövde för att träffa kollegor.

Så var det dags för match 2 utav 3 för dagen. Åter igen på ny plan och nu var det läge för att möta Trollhättan. Där spelade inte tjejerna speciellt övertygande men höll nollan så det blev 0-0. I vilket väder ? Nu var inte vädergudarna med oss ( därav dåligt med bilder... )Nu hade vi mött alla i vår grupp och vi visste att med 99.9 % säkerhet skulle laget vi förlorat mot tidigare skulle vinna sim match och serien och vi skulle komma som lag 2 till A-slutspel..

Men vi visste att den där 0.1 % ändå fanns där eftersom bollen är rund....Det vi dock inte visste var det förvånandsvärda med taktiskt spel ut i fingerspetsen i klass 14 år. Självklart inte på något sätt olagligt eller så men bara just - förvånandsvärt... ;) De spelade sin match samtidigt som oss, skickade ut en "spion" till vår plan. Lät de bästa tjejerna i laget vila. Lät spionen rapportera om vi gjorde en massa mål så att de inte skulle kunna gå vidare på att vi hade bättre målskillnad... och istället för att kunna vinna sin match lät de i princip de andra vinna med 0-3, och på så sätt så hamnade vi i en vändning till B-slutspelet.

Nu är det ju inte så att jag är motståndare till B-slutspel eftersom tjejerna kan få en trevligare resa på det sättet. Men ja, ja Och nu släppte det....

Så dags för återigen en ny plan och ett nytt lag. Nu var det mot Lerkil och det kunde lika väl blivit 10-0 till oss. Men efter ett tag när båda lagen legat på andra sidan planhalvan länge och det var som en stor gröt och alla våra chanser så snörpligt inte blev mål så började vi bara skratta åt det.

Men så äntligen vände det, Lerkil började faktiskt börja spela lite fotboll, men då blev även fotbollen bättre för oss och vi kunde enkelt vinna med 5-0. Jag fick så äntligen se en piggare och gladare Tricia på plan och nu hade morfar blivit stolt över hennes helt fantastiska hörnor.

Trisse på g
Matchens hörna drottning






















Så det var 4 glada spelare i bilen på väg tillbaka till boet igen. Påfyllning av mat på deras helpensions skola samt dusch och torra kläder. Jag och Pär (Idas pappa) valde Harrys för kvällens måltid. Jag hade inte ätit sedan frukost ( STOR och SEN) så äääääntligen mat =) Imorgon Söndag är det fortsättning för spel i B-slutspelet.

See ya later alligator
/ Ac

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar