måndag 1 juli 2013

Tredje och sista speldagen Skadevi Cup 2013, Torslanda F99

Tredje = sista speldagen


Vi åt frukost och checkade ut våra boenden. Packning och tjejer in i bilen. Denna gången rena rama sovmorgonen när de skulle behöva gå upp 07.30 ;) Men de hade varit jätte duktiga och när Anders kom till rummet för att sopa och fixa inspektionen så hade tjejerna redan fixat det.... Låter bra i mina öron för framtiden helt klart ;)

Skultorp var nu dagens område. Nu var det vinna eller försvinna som gällde i B-slutspelet. Så nu var det dags för Svalövs. Allt fungerade som det skulle och tjejerna kunde kamma hem 5-0 vinsten.

Linnea in action
och Alice in action

Nu var tjejernas chans till sin sista måltid under turneringen. Så vi körde som biltjuvar med tjejerna till andra sidan stan där de fick äta och sedan med rivstart tillbaka till Skultorp arenan igen. Nu skulle vi åter igen få möte Trollhättan som vi mötte i grundspelet och spelade 0-0 mot i regnet. Jag var ju helt klart mycket lugnare än de andra i klacken eftersom jag trodde det blivit 2 mål av Karin och inte 1 mål som det verkligen var..... Ha ha full koll jag hade tydligen, men jag fick ju helt klart behagligare sista 10 minuter än de andra hade ;) Nu i svarta bortastället ! Men Torslanda höll torrt och det segare med 1-0. Tråkigt nog skadade sig Elin och fick åka till sjukstugan. Hon hade ramlat på axeln/armen. Men det var mera mörbultat än skadad vad doktorn kunde se och hon skulle vila några dagar.

Flera i laget in action

Hörna situation




































Nu så  hade tjejerna jobbat på bra. Det blev nu aningen seg väntan till finalen. Men de hade klarat sig till B-finalen !!! Bra jobbat tjejer ! Nu så vankades Lidköpings 14 åringar. Det blev spännande och det var tydligt att båda lagen var påtagligt trötta. Det ramlades och knuffades och snubblades och ruffades  i den tuffa matchen. Nu var det Tricias tur att ledas av planen efter ett fall mot huvud/nacke/rygg. Hon kom dock in och spelade igen, men var inte 100 och fick välja att gå av igen. ( Hon är okey, dock mörbultad ) Men matchen gick jätte fort och Lidköping fick se sig besegrade i denna matchen av Torslandas F99 som vann finalen <3 Ett jätte grattis verkligen !

Trisse in action













Glädje


Det var självklart underbart detta och alla tjejerna och tränarna var jätte glada så klart. Och alla groupies som var med var självklart jätte glada och jätte stolta. Sammanfattningsvis av resan så har vi alla haft en underbar lång helg med massor av skratt och mycket värme. Vi har haft så kul och detta bådar gott för framtiden hoppas vi nykomlingar till detta varma och fina lag. Måste tacka de fantastiska tränarna som gör ett fantastiskt jobb, både Anders och Christer som var med nu men självklart även annars Tomas som inte var med på denna cupen !

Nu har vi Gothia om 13 dagar som knackar på dörren. En vecka först med vila, nästa Söndag sätter det igång igen med ökat tryck inför Gothia.

Fakta: Under Skadevi cupen spelades 696 matcher och gjordes 2906 mål !

Grattis tjejer !
Laget Skadevi Cup 2013 Torslanda F99


Vi ses igen här på bloggen under Gothia veckan =) Auf Wiedersehn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar