tisdag 1 juli 2014

The final day meaning final dag på Nils Liedholm Cup 2014

Hej och ursäkta försenade inlägg pga internet och dator problem 😱 men bättre sent än aldrig? 😜

Söndag morgon och vi hade lite sovmorgon och jag fick sedan till frukosten njuta av den vackra utsikten med trevligt sällskap av Lena*2 och Holger.

God morgon =) Utsikt från rummet !

Efter frukosten tog vi en liten promenad i den lilla hamnen vid Gryts varv. Vilka båtar här ligger ! Men den största fascinationen var ändå vattnet som fullkomligt kokade av fiskliv. Svårt att se på bilden men om man tittar noga så...

Lite fisk...
Liten båt du har Holger ;)
Glada Lenor
Vacker miljö i Gryts skärgård

Sedan checkade vi ut och begav oss till skolan för att hämta våra spelartjejer som hade checkat ut från skolan.

Nu var det dags att bege sig till cupområdet för lunch och laddning inför final spelet Aslutspelet i Nils Liedholm Cup 2014.

Tjejerna sa hejdå och vi gick och myste på Grännäs campings restaurang med den vackra utsikten.


Sedan var det dags för finalen mot Norrköping. 

Aslutspel - final =)

Vi visste motståndet skulle bli tufft, så det var nervöst. Men oj vad båda lagen tog ut varandra och spelet kom inte igång för något av lagen. I kanske mitten av 2.a halvlek kom vårat fina Torslanda lag äntligen igång och vi pressade på och spelet höll sig på rätt sida. Men trots flera chanser och stor press ville det sig inte för oss.




Johanna W in action =)



Det var med smärta för oss föräldrar och helt säkert även spelare och tränare som domaren blåste av matchen och med 0-0 väntade straffläggningen.


Det är nog det värsta jag vet ! Jag ser hellre förlängning eller tom golden goal, men så är det ju oftast inte...

Hur som helst båda lagen får in 4-4 i straffläggningen på ordinarie straffläggare. Men nu stöter våra tränare på ett problem.... Nu skall ju en och en lägga, men ingen tjej vill lägga nu. Så i princip blir en stackare framknuffad. Och ni förstår väl vad som händer då ? Hon missar och det andra laget sätter och det var stor besvikelse för tjejerna att nöja sig med silvermedaljen.... Fast man är såklart en stolt mor och tycker de var jätte duktiga 😊👏💕 

Anders manar på ?

Efter dusch väntade prisutdelningen.  Åter dags för cermoni.





Torslanda F99 Nils Liedholm Cup 2014 



Sedan var det dags att via pizzeria i Söderköping åka hemåt igen.

Jag vill tacka alla som var med för en fantastisk härlig resa och trevlig fotboll och trevlig cup. Jag vill komma tillbaka till Gryts skärgård igen 😊👍

Tyvärr är detta dock våra tjejers sista år som ungdom och detta var med största sannolikhet sista övernattningslägret med detta rena F99 lag.

Men om 2 veckor är det dags för Gothia Cup. Om precis 2 veckor spelar våra tjejer igen cup.

Vem mer än jag längtar ? Hang around om du vill med 😊👏⚽️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar